Over mij

Mijn naam is dus Jeroen de Grote en ik ben web ontwikkelaar. Dat wil zeggen dat ik meewerk aan het ontwikkelen van websites. Zodoende ben ik hele dagen online te vinden en zie natuurlijk duizenden websites voorbij komen. Ook heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van vele websites door de jaren heen. De meeste ervaring heb ik met het ontwikkelen van online goksites, zoals ‘Slots and Stripes’ en ‘Slot Prince’. Dat zijn websites waar je op een leuke manier zelf vanuit het comfort van je eigen huis een gokje kunt wagen. Maar die moet je zelf maar eens opzoeken als je dat leuk vindt. Met het geld wat ik verdien bij het ontwikkelen van websites voor anderen, financier ik deze website en de tijd die het mij kost om hem mooi op te zetten, onderzoek te doen naar geschikte websites om hier te vermelden of bij voorbeeld het screenen van websites die door anderen of misschien wel door jou worden aangedragen. Een leuke bezigheid omdat het ook mijn scoop verbreedt en ik zo natuurlijk van alles tegen kom!

Ikzelf ben geboren en getogen in Amsterdam en ook mijn eigen bedrijf heb ik hier nu gevestigd. Ik kan me ook niet voorstellen dat ik hier ooit weg zal gaan. Heerlijk de stad, het park en zoveel mogelijkheden om de hoek, ik hou van de levendigheid! Dat is ook zo leuk, omdat Amsterdam natuurlijk een hele toeristische stad is, kom ik dagelijks wel met mensen uit andere landen in contact. Of het nu in de kroeg een restaurant of de supermarkt is, ik maak graag een praatje met iedereen. En dan merk je ook hoeveel verschillende ideeën, meningen, interesses en smaken rondlopen. En zo ben ik eigenlijk op het idee van Linkpedia gekomen. Om voor iedereen al die leuke ideeën, interesses, speciale plekken et cetera, nu eens te bundelen en op 1 startpagina te zetten. Zo hoef je je niet meer rot te zoeken, maar kun je afgaan op wat ik en velen met mij hebben aangedragen om zo een positief gevoel de wereld in te dragen met allemaal leuke websites. Hartstikke mooi als je het mij vraagt!

Ik hoop dan ook dat je natuurlijk veel plezier aan mijn website zult beleven en hem instelt als ook jouw startpagina. En mocht je op- of aanmerkingen hebben, dan hoor ik dat helemaal graag! Want dan kunnen we samen werken aan een nog betere site met nog betere informatie. En daar is iedereen bij geholpen lijkt mij!