Waarom Linkpedia

Waarom Linkpedia? Omdat er zo ontzettend veel websites zijn en je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk kun je Google of andere zoekmachines gebruiken, maar soms weet je ook niet meer welke zoekwoorden nu precies dat vinden waar naar jij op zoek bent. En het is gewoon een passie van mij om leuke en aansprekende dingen op te zoeken en daar ook andere mensen van op de hoogte te stellen. Omdat ik dat graag met anderen deel. De digitale wereld kan al een hele eenzame wereld zijn en zo probeer ik een beetje mijn steentje bij te dragen, zodat we dit samen kunnen delen. Suggesties zijn dan ook altijd welkom!

Het doel van deze website is dan ook om je een beetje wegwijs te maken tussen van alles wat er online te vinden is. Ik zou het dan ook leuk vinden als je Linkpedia.nl als startpagina op je computer in zou stellen. Iedere keer als je dan je computer opstart, heb je meteen een overzicht van wat er allemaal voor leuks te vinden is op het net. Leuke dingen om te doen, leuke dingen om te lezen, leuke dingen om te bekijken, wellicht leuke mensen om te ontmoeten, je kunt het zo gek niet bedenken. Mijn insteek is dat er op deze pagina voor iedereen iets te vinden is wat hem of haar aanspreekt.

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje, een dagtrip, café, restaurant, iets leuks doen, een goed verhaal lezen, een leuk spel doen, nieuwe mensen ontmoeten.. Ik probeer hier zoveel mogelijk websites voor je te plaatsen die je allemaal dat bieden. Maar voorop staat dat het allemaal leuke en positieve dingen zijn, omdat ik graag wil dat iedereen zich net zo lekker als ik voelt online. En offline natuurlijk ook, maar daar kan Linkpedia je hopelijk bij helpen, omdat ik hier die dingen plaats die dat bewerkstelligen. Alleen die websites die een positieve inslag en uitwerking op mensen hebben publiceer ik hier. Je kunt mijn site zien als een soort bibliotheek voor leuke en toffe sites. Ik zie mezelf dan ook als een soort filter voor iedereen die op zoek is naar hetzelfde als ik, en dat is sowieso positiviteit! Positieve uitjes, dagtrips, hobby’s, spelletjes, nieuwe mensen ontmoeten, er kan ontzettend zoveel informatie online gevonden worden en nu hebben we al die leuke dingen bij elkaar gebundeld op één plek, zodat je altijd wat leuks weet te vinden. Perfect toch?